Penerbitan Bercetak & Online

Di sebalik usaha berterusan Amazon mempopularkan penjualan buku digital e-book sejak 20 tahun lalu, ia masih gagal mengatasi pendapatan daripada jualan buku bercetak. Fakta ini mengejutkan pakar IT dan pemasaran kerana pengguna sanggup berbelanja lebih untuk buku bercetak. 

Buku dianggap istimewa dan akan disimpan lebih lama berbanding majalah atau akhbar. Jika anda usahawan inilah cara pantas untuk melihat nama anda berada di atas rak buku, hiasan meja kopi atau hadiah. Inilah konsep yang digunakan oleh berapa figura antarabangsa termasuk Bryan Tracy dan Azizan Osman. Tulis buku untuk promosi.

Anda tidak perlu menulis. Team Modachi akan merangka idea, menemu bual, menyusun cerita, menyunting naratif, memasukkan teks ke dalam layout, membaca pruf, mendapatkan nombor ISBN dan menghantar untuk cetakan. Tugas anda hanya membuat pelancaran buku dan mengatur majis autograf. Kami ada caranya, tanya kami bagaimana.

Konsultan Utama

“Anda fikir ahli perniagaan dan pemimpin politik itu menulis buku sendiri? Jawapannya tidak. Kami yang melakukannya dari A hingga Z.”

Faizal Zakaria, CEO

Teliti profil Faizal di LinkedIn