Bengkel Latihan dan Bimbingan

training, modachi

Perisian paling mutakhir AI kini boleh menjana kandungan hanya dalam satu atau dua klik. Bagaimana pun, itu untuk kandungan bahasa Inggeris. Kandungan dalam bahasa Melayu, anda perlu hasilkan sendiri.

Ada cara mudah untuk anda belajar menulis gaya penulis profesional.

Modachi mempunyai modul penulisan untuk anda memahami teknik menjadi penulis profesional dalam satu sesi latihan. Ramai kakitangan syarikat korporat telah kami bimbing termasuk dari Bank Negara, Maybank, Bank Rakyat dan TV3.

Fokus latihan Modachi terarah kepada penulisan profesional, penerbitan video dan pengurusan media arus perdana. Modul latihan boleh dibuat mengikut kesesuaian organisasi anda terutama dalam menyediakan CEO atau founder untuk mahir bercakap di hadapan kamera. 

Jika bengkel selama dua hari tidak cukup untuk anda, kami ada modul bimbingan strategik yang anda boleh sertai. Hubungi Modachi untuk maklumat lanjut.

Konsultan Utama

“Jurulatih kami mempunyai pengalaman industri tidak kurang 15 tahun. Kami bukan sifu. Sebaliknya kami ialah pemain industri yang boleh mencorakkan apa  yang akan dicetak esok.”

Faizal Zakaria, CEO

Teliti profil Faizal di LinkedIn